aktivitetskalender

Flere arrangementer >

Østerild

Østerild - En driftig landsby med stort potentiale

Østerild er en driftig landsby med mange muligheder, indenfor bl.a. bolig, job, handel, børnepasning, fritids- og foreningsaktiviteter, mange forretninger bla. dagligvarebutik med apotek håndkøb, posthus, tipsforhandling mm. Håndværksfirmaer indenfor murer, tømrer, v.v.s.- og elinstallatio mfl.

I Østerild er der skole, fritidsordning, børnehave og af foreninger kan nævnes bla. borgerforening, ungdomsklub, idrætsforening, lokalhistorisk forening, seniorklub mfl.          Der er nyt multicenter/multihal med bl.a. squashbaner, indendørs/udendørs skydecenter, klatrevægge, gymnatik, motionscenter og meget mere. 

Er man til udendørs aktiviteter findes der bla. boldbaner, tennisbaner, krolf samt stort flugtskydningscenter, ligesom byen ligger i gåafstand fra den smukke Østerild Plantage med  bla. hundeskov, og mange afmærkede vandrestier og ridestier.

Udviklingsplan for Østerild og omegn

For at sikre en attraktiv og hensigtsmæssig udvikling af Østerild og omegn har Borgerforeningen m.fl. sat gang at udarbejde en samlet udviklingsplan for Østerild og omegn.

Udviklingsplanen vil danne udgangspunkt for den efterfølgende planlægning og udvikling ag området.

 

Læs mere under menu punktet udviklingsplan

seneste nyt

Kalender

13. oktober. 2020

             

Læs mere

æresporte

22. juni. 2015

vi har æresporte til jeres næste fest  flag/flagstænger/æresporte  kontakt Benny Christensen 25 67 19 90

Læs mere